NIEUWS

Wil je weten wat ons bezighoudt? We houden je graag op de hoogte van de nieuwste projecten, ontwikkelingen en ideeën. Meer nieuws? Volg ons ook op social media!
EEN OPTIMALE MIX TUSSEN GEDREVENHEID EN EMOTIE

Bestemmingsplan Woonhere akkoord

Het college heeft het bestemmingsplan van project “Woonhere” akkoord bevonden. De 16 eigentijdse appartementen komen in de wijk Overwhere te Purmerend. Wij verwachten in april 2018 van start te gaan met de verkoop.  

Lees meer

Oplevering Rijkershart in zicht

Begin november zijn we gestart met de bouw van Rijkershart in Arnhem. Binnenkort verdwijnen de steigers en zullen de verschillende kleuren van de gevels goed zichtbaar zijn. De oplevering van deze acht woningen komt nu steeds dichterbij.

Lees meer

Informatieavond Beaufort Blaricum

Op 17 januari organiseerde EFY Group een informatieavond over Beaufort, het een succes! De architecten van dit project 01architecten uit Nijverdal en Architectenlab uit Deventer presenteerden de ontwerpen. Aan de hand van deze informatie, hebben de aanwezigen hun voorkeur aangegeven. Dit ging onder andere over het soort woning, kleurcombinaties en materialen. We hebben een duidelijk […]

Lees meer

Start verkoop Sing Lelystad

Het was een gezellige ochtend bij Buisman Makelaars. 13 januari 2018 zijn wij van start gegaan met de verkoop van de 22 robuuste grachtenwoningen van Sing. Deze woningen worden gerealiseerd in Warande te Lelystad. Ga voor meer informatie naar http://www.woneninsing.nl  

Lees meer

Verkoop QUNITS gestart!

21 januari is de verkoop gestart van 12 flexibele bedrijfsunits in Cruquius zuid. De units hebben een oppervlak variërend van ca. 70 tot ca. 210 m2 BVO enzijn flexibel in te delen en het is mogelijk de units onderling te koppelen. Er zijn nu al een aantal units verkocht onder voorbehoud. Meer informatie over dit […]

Lees meer

Wij wensen iedereen een geweldig 2018! 

Eind december zijn we verhuisd naar de Gasfabriek, gebouw “kantoor” aan de Zutphense weg 6 te Deventer. Met de IJssel als uitzicht en binnen een inspirerende sfeer, staan wij klaar om van 2018 een succesvol jaar te maken.

Lees meer

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Vanwege de feestdagen zijn wij gesloten vanaf 22 december 12:00 tot en met 2 januari. Wij bedanken iedereen voor de fijne samenwerking. 3 januari starten wij vanaf onze nieuwe locatie in de Gasfabriek aan Zutphenseweg 6 te Deventer.  

Lees meer

Vrijdag 15 december gaan wij verhuizen

Dozen inpakken, adreswijzigingen, schoonmaken, uitpakken; Vrijdag 15 december gaan wij verhuizen naar een unieke locatie, de Gasfabriek te Deventer. Daarom zijn wij die dag niet bereikbaar. 18 december staan wij graag weer voor je klaar.

Lees meer

6 woningen van Cascade opgeleverd

Sleutel, klusspullen, thee, koffie, broodjes en aan de slag. Afgelopen week zijn 6 woningen van Cascade te Deventer opgeleverd. Wij wensen iedereen veel woongeluk.

Lees meer

Wat gebeurd er aan de Dr. Willem Dreessingel te Arnhem?

Bouwhekken, vrachtwagens, graafmachines, grondboor, medewerkers van Plegt Vos. Wat een drukte aan de Dr. Willem Dreessingel te Arnhem! Allemaal voor de bouw van 8 smaakvolle riante woningen. Deze woningen worden in samenwerking met een belegger aangeboden in de vrije huursector.

Lees meer
Pagina 1 van 7123...Minst recente »