NIEUWS

Wil je weten wat ons bezighoudt? We houden je graag op de hoogte van de nieuwste projecten, ontwikkelingen en ideeën. Meer nieuws? Volg ons ook op social media!
EEN OPTIMALE MIX TUSSEN GEDREVENHEID EN EMOTIE

Plan EFY Group wint met 22 grachtenwoningen openbare inschrijving in Warande

EFY Group heeft met een woningbouwplan voor 22 royale grachtenwoningen naar het oordeel van de gemeente Lelystad het beste plan ingediend voor een bouwlocatie aan de Haagwinde, nabij de MFA Warande.  In samenwerking met architectenbureau Zaak van NN heeft Ingmar Eling van EFY Group dit plan opgesteld en zij zullen het de komende periode nader […]

Lees meer

Trots op Zuidkade!

De laatste twee woningen van Zuidkade te Blaricum zijn onlangs opgeleverd en wij zijn trots op het resultaat.

Lees meer

EFY Group vol energie aan de slag!

De vakantie is voorbij en ons team staat weer vol energie voor je klaar. Wij zien uit naar interessante ontmoetingen en mooie projecten.

Lees meer

Binnenkort viert EFY Group vakantie!

In de zomermaanden viert EFY Group twee weken vakantie. Wij sluiten van 24 juli tot en met 4 augustus. Vanaf maandag 7 augustus zijn wij weer bereikbaar.
Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe.

Lees meer

Feestelijke kennismaking bij Cascade!

De bouw van Cascade te Spikvoorde Deventer is in volle gang en dit is op 29 juni gevierd met een feestelijke kennismaking met alle toekomstige buren.

Lees meer

Gezelligheid op de bouwplaats

De oplevering van project LEF te Apeldoorn is in zicht. Om dit te vieren waren alle betrokken partijen uitgenodigd op vrijdag 16 juni jl. op de bouwplaats.

Lees meer

Vandaag 16 juni staan ze alle vijf!

Er is een grote slag gemaakt bij de geschakelde woningen van Cascade te Deventer. De begane grond vloeren zijn gelegd en vorige week is Hegeman Bouw gestart met het plaatsen van de casco’s. Bijzonder wat er in een week kan gebeuren, vandaag 16 juni staan ze alle vijf!

Lees meer

Eerste betoncasco’s zijn geplaatst!

Een mooi gezicht bij Cascade te Deventer!! Hegeman Bouw is begonnen met het plaatsen van de betoncasco’s van de geschakelde woningen.

Lees meer

Toosten op het Parkkwartier

Afgelopen woensdag hebben we een gezellige toost uitgebracht op het feit dat de bouw van het Parkkwartier in volle gang is. Jasper Verstand (wethouder gemeente Renkum) en Maikel Spelt (EFY Group B.V.) spraken de kopers toe en overhandigde een duurzaam cadeau.

Lees meer

Alle woningen zijn verkocht

Inmiddels zijn alle woningen van LEEF Leiden verkocht. Kopers, van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!

Lees meer
Pagina 1 van 6123...Minst recente »