Over
EFY Group

Wij onderscheiden ons met verrassende concepten, snelheid en de gedrevenheid om Nederland mooier te maken.

Over EFY Group

De woningmarkt verandert. En dus de wereld van projectontwikkelaars ook. In elk geval die van óns. Als EFY Group ontwerpen we gebouwen die aansluiten bij de belevingswereld van mensen. Op elk moment in hun leven. Woningen of bedrijfsruimten die meer betekenen dan vier muren en een dak. Die nóg beter zijn dan je al verwacht. Wij werken dagelijks met toewijding en enthousiasme aan mooie, duurzame en functionele oplossingen. Die mensen een écht thuis bieden voor een belangrijk deel van hun leven.

Projectontwikkeling is voor ons: omgevingsmanagement

Als projectontwikkelaar zijn we vaak omgevingsmanager. We integreren de belangen van alle betrokken partijen, de mogelijkheden van de locatie en de eventuele eisen van de overheid. Met een open en transparant proces dat alle ruimte laat voor inbreng van gemeente, omgeving én bewoners.

Scherp team

EFY Group is een klein team dat dicht bij de klant én de woningmarkt staat: deskundige en daadkrachtige professionals die op elk niveau in het ontwikkelproces hun verantwoordelijkheid nemen. En fungeren als partners die op elk niveau kunnen meepraten. Maak kennis met ons team!

“ Wij brengen grond en toekomstige gebruikers bij elkaar. In innovatieve projecten met meerwaarde voor omgeving én bewoners!”
- Maikel Spelt -

Contact

Meer weten over onze aanpak en onze teamleden? Neem contact met ons op!