Partners

Onze partners

EFY Group bouwt in heel Nederland aan de toekomst. Dat doen we uiteraard niet alleen. We werken samen met gerenommeerde specialisten. Die elk met hun eigen expertise bijdragen aan de kwaliteit van het resultaat. We hechten waarde aan de mening en inbreng van onze partners. Succes is een team effort!

Wij bouwen aan een duurzame toekomst. Sámen met onze partners!

Scherpe dialoog

Of het nou gaat om de input van aannemer, architect, politiek verantwoordelijke, makelaar of gebruiker: succes is het resultaat van een heldere samenwerking tussen alle partijen die een rol spelen in onze projecten. We houden de dialoog scherp, maar altijd realistisch. Zo geven we de relatie met onze partners de vorm en inhoud waarmee we doelgroepgerichte concepten kunnen realiseren.

Adjunct-directeur - Nijhuis Bouw B.V.

Rens Rikken

  • De combinatie van de creativiteit van de EFY Group en de bouwkwaliteit van Nijhuis Bouw maakt ons tot een succesvol team.

Architect - Architecten_Lab

Serge van Moesdijk

  • Samenwerking met EFY bestaat uit een zoektocht naar verbijzondering binnen de woningbouw, daar waar standaard de norm is.

Bureaumanager - Buro Bolder

Arnout van der Leij

  • Maikel en Daniela zijn opdrachtgevers met een duidelijke visie. Fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan de succesvolle projecten van de EFY group.