Denk mee met EFY!

Ontwikkelen doen we niet alleen

EFY Group betrekt je als (toekomstige) bewoner bij haar plannen. Jouw ideeën zijn waardevol. Hiermee kunnen wij een plan indienen dat perfect is afgestemd op jullie wensen. Wie weet kun jij straks wonen in de woning van jouw ideeën!

Denk mee over wonen in Blaricum

Voor een selectieprocedure in de Blaricummermeent zijn wij dan ook op zoek naar jouw mening! Denk mee met EFY over wonen in Blaricum. Iedereen is welkom.
Wij gaan graag het gesprek met jullie aan op woensdag 31 oktober as. bij Van der Valk Hotel Restaurant Hilversum De Witte Bergen. Je bent van harte welkom om binnen te wandelen tussen 19.00 uur – 21.00 uur.

Hotel Hilversum – de Witte Bergen
Rijksweg 2
3755 MV Eemnes (Laren)

Mochten wij de selectieprocedure winnen, dan zal ons het plan ook daadwerkelijk gerealiseerd worden en hebben de bezoekers van deze avond voorrang bij het toewijzen van een woning.

Wil jij alsnog meedenken over onze plannen? Schrijf je nu in onder aan deze pagina en ontvang de vragenlijst via email.

samen ontwikkelen

Deelplangebied G3

Schrijf je nu in en ontvang de vragenlijst via email!

  Huidige woonsituatie
  HuurwoningKoopwoningThuiswonend

  Ben je van plan om een nieuwe woning te kopen?
  JaNee

  Zo ja, naar wat voor woning ben je op zoek?

  Door het invullen van dit formulier stem je in met het verzamelen en bewaren van je ingevulde persoonsgegevens. Tijdens de avond is het mogelijk dat je als bezoeker gefotografeerd kan worden. De gemaakte foto’s gebruiken wij in de indiening voor de prijsvraag en voor verslaglegging. Je kan ons altijd vragen om de persoonsgegevens of foto’s die wij van je hebben aan te passen of te wissen. Stuur je verzoek naar info@efy-group.nl, dan maken wij dat in orde.