Alweer twee weken loopt Lisa (23) stage bij EFY! Graag stelt ze zich even voor: “Als student Vastgoed & Makelaardij aan het Saxion in Enschede, ben ik dit jaar begonnen aan mijn 3e leerjaar. Ik heb ervoor gekozen om twee keer een half jaar stage te gaan lopen. Nu van september tot januari dus bij EFY! Op de bedrijvendag in het eerste leerjaar heb ik kennis gemaakt met EFY Group. De organisatie liet direct een indruk achter en daarom heb ik afgelopen voorjaar gesolliciteerd.

Ik woon in Enschede en mijn hobby’s zijn paardrijden, lezen en reizen. Eerder heb ik de opleiding manager recreatiedieren (paardenhouderij) versneld afgerond. Naast mijn opleiding volg ik het TopTalent programma “Changing Cities” op Saxion.

Waarom ik voor een stage in de projectontwikkeling kies? Uit nieuwsgierigheid! Ik heb alle facetten binnen de makelaardij al leren kennen doordat ik een jaar werkzaam ben geweest bij een makelaar in Hengelo. Bij EFY Group kan ik het gehele proces van de projectontwikkeling ontdekken, doordat ik niet op een specifieke afdeling werkzaam zal zijn en overal zo wat van kan meekrijgen. Als stageonderzoek zal ik de benodigde eigenschappen van goede BOG locaties onderzoeken.

Ik ben benieuwd en heb veel zin in de aankomende tijd!”