Elise (20) is onze tweede nieuwe aanwinst voor team EFY. Afgelopen week heeft deze topper ons geholpen bij het inpakken van de spullen voor onze naderende verhuizing naar de Leeuwenbrug! Ze stelt zich graag even voor:

‘Ik ben derdejaars student Vastgoed & Makelaardij in Enschede. Vastgoed heeft mij altijd al ge├»nteresseerd en daarom heb ik ervoor gekozen om twee stages te lopen in het derde studiejaar. In het eerste half jaar van dit schooljaar heb ik ervaring in de makelaardij mogen op doen in Deventer. Toch wilde ik graag ook de andere kant van vastgoed, de projectontwikkeling, beleven en praktijkkennis opdoen. Bij EFY Group leer je het gehele proces van de projectontwikkeling kennen door de korte lijnen in de organisatie. Ook ga ik de rol van duurzaamheid in de toekomst bij het bouwen van woningen onderzoeken, omdat dit een zeer actueel onderwerp is bij de projectontwikkeling. Ik heb heel veel zin in de aankomende periode!’