NIEUWS

Wil je weten wat ons bezighoudt? We houden je graag op de hoogte van de nieuwste projecten, ontwikkelingen en ideeën. Meer nieuws? Volg ons ook op social media!
EEN OPTIMALE MIX TUSSEN GEDREVENHEID EN EMOTIE

Nieuw project Deventer

Nieuw project in Deventer! Vandaag is er getekend door EFY Group en Mairic Vastgoed BV om samen een gaaf nieuwbouwproject te ontwikkelen. We kijken uit naar weer een mooie bijdrage voor woningbouw in Deventer. 

Lees meer

Vacature Project Manager Ontwikkelaar (32-40 u/pw)

Openstaande vacature: kijk onder “vacatures” voor de volledige beschrijving

Lees meer

Even voorstellen: Freek!

“Ik ben Freek Montfoort, 3e jaarstudent Built and Environment: Assetmanagement aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf vandaag start mijn stageperiode van een half jaar bij EFY. Ik heb nog weinig werkervaring in deze branche, dus ben erg benieuwd hoe het in de praktijk mij afgaat met de theoretische kennis die ik heb opgedaan op school. […]

Lees meer

Terugblik eerste paal NEST

Yes! De eerste paal van het unieke in hout te bouwen project NEST in Alkmaar is vorige week de grond in geslagen. Alle nieuwe bewoners hebben de paal symbolisch met hamer een tik gegeven. Dit mooie moment is vastgelegd in een te gek filmpje.Check het hier: https://youtu.be/-Ph5bM3HZ2Y Mede dank aan: IIBO, ZAAK VAN NN, Gemeente Alkmaar, Daniëla Horstman, Marijn Wolfswinkel, Eline […]

Lees meer

Eerste paal NEST

Wat was het een feestje! De eerste paal van NEST is een feit. Alle kopers mochten hun krachten laten zien en de symbolische eerste paal in de grond slaan op de bouwplaats in Alkmaar. Een mooi en feestelijk moment voor alle nieuwe bewoners!

Lees meer

Terugblik informatieavond Vlindertuin

Een terugblik op de zonnige en gezellige informatieavond van Vlindertuin in het mooie Deventer! Alle kopers bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme! Op naar de start bouw van jullie woning.

Lees meer