Uitbreiding voor het team van EFY Group! Maar liefst twee nieuwe stagiairs zijn vandaag gestart met hun stageperiode. Allereerst stellen we onze afstudeerder Jos (24) aan jullie voor;

Voorafgaand aan mijn huidige opleiding Vastgoed & Makelaardij heb ik de opleiding tot sociaal pedagogisch medewerker afgerond en ben ik momenteel naast mijn studie werkzaam als groepsleider in een gezinshuis. Ondanks het plezier wat ik daaraan beleef is mijn interessegebied groter en ligt deze ook bij vastgoed en projectontwikkeling. Ik vind het leuk om iets bij te dragen aan onze gebouwde en bewoonde omgeving. 3,5 jaar geleden ben ik gestart met deze opleiding en nu heb ik de afrondingsfase bereikt. Ik zal naast het schrijven van een afstudeerscriptie over geschikte ontwikkelingsgebieden, ook werkzaam zijn bij EFY Group en mij voornamelijk bezig houden met acquisitie gerelateerde processen.