NIEUWS

Wil je weten wat ons bezighoudt? We houden je graag op de hoogte van de nieuwste projecten, ontwikkelingen en ideeën. Meer nieuws? Volg ons ook op social media!
EEN OPTIMALE MIX TUSSEN GEDREVENHEID EN EMOTIE

LEEF Leiden opgeleverd!

Het is zover! De woningen van ons project in Leiden zijn opgeleverd. Vorige week brachten wij alvast een cadeautje naar de bewoners van de 6 patiowoningen. Wij wensen alle kopers veel succes met klussen!

Lees meer

2e plek publieksprijs Lieven de Keypenning!

Ons project het Scheepsmakerskwartier is als tweede uit de bus gekomen voor de publieksprijs van de Lieven de Keypenning! Voor de publieksprijs werd dit jaar veelvuldig gestemd, in totaal 2639 stemmen. We zijn trots op deze tweede plek. Bedankt allemaal voor het stemmen!

Lees meer

Beaufort krijgt steeds meer vorm!

Vandaag vond de kijkdag van fase 1 & 4 van ons project Beaufort plaats. De steigers rond deze woningen zijn nu weg en binnenin de woningen wordt hard doorgewerkt! We gaan steeds meer richting het eindresultaat van de woningen. Prachtig toch?

Lees meer

To be continued…

Voor ons project ‘STOER’ in Haarlem zijn wij druk bezig met de invulling van het hekwerk in de gevel tussen bouwnummer 5 & 6! Dit wordt een heel leuk project waarbij de leerlingen van de naastgelegen school én de kopers van STOER mee mogen denken. Binnenkort meer! #tobecontinued

Lees meer

Op naar de oplevering in Leiden!

De oplevering van ons project LEEF in Leiden komt steeds dichterbij! De 6 woningen vormen een moderne verschijning aan de rand van de jonge wijk Groenoord. De geschakelde woningen vallen op door hun stevige, hoekige vormen. De natuurlijke, donkere kleur van de begane grond en de lichte, frisse tint van de eerste verdieping vullen elkaar […]

Lees meer

Bouw gestart van Woonhere – Purmerend!

Aan de Rivierenlaan in Purmerend is gestart met de bouw van ons project Woonhere! Vandaag gaan de eerste palen van het appartementencomplex met 16 appartementen in de grond. Het project in de wijk Overwhere is volledig verkocht en wordt gebouwd door HSB Bouw. Wij hopen op een voorspoedige bouw!

Lees meer