Project
ontwikkeling

Projectontwikkeling samen met EFY Group

Moderne projectontwikkeling is echt geen ‘stenen stapelen’ meer. Het is conceptmatig bouwen aan kwaliteit van leven. Aan duurzame en veelzijdige nieuwbouw waar mensen fijn wonen en werken. EFY Group geeft projecten graag meerwaarde. Wij bouwen met een haarscherp gevoel voor wat toekomstige bewoners en gebruikers willen.

“Wij bouwen conceptmatig aan kwaliteit van léven.”

Transformatie en herontwikkeling

EFY Group gaat slim en efficiënt om met de beschikbare ruimte van nu. Bijvoorbeeld door leegstaande bedrijfspanden te transformeren of herontwikkelen tot inspirerende woonruimte voor verschillende doelgroepen. Als projectontwikkelaar geven we leegstaande gebouwen of inspirerende locaties een nieuw leven zonder het beeldbepalende karakter in de stad of de wijk te verliezen. Op lege plekken waar nog ruimte is om te bouwen, verrijken wij het landschap met projecten die een aanwinst zijn in esthetisch en maatschappelijk opzicht. Wat ons daarbij bijzonder maakt? Onze unieke aanpak, onze snelheid en onze durf om nét even anders te zijn dan anderen.

Gebouwd voor het leven

Onze woningprojecten worden gebouwd voor het leven. De belangrijkste waarde? Beleving. Wij bouwen niet alleen aantrekkelijke woningen; wij ontwikkelen en ontwerpen een lifestyle. Met verrassende thema’s en concepten die helemaal passen bij het straatbeeld van nu én de nieuwe bewoners. Stijlvol en eigentijds.

CONTACT

Wil je weten met welke innovatieve concepten EFY Group het straatbeeld mooier maakt? Neem dan contact met ons op!