Co-creatie

‘Teamwork makes the dream work’. En dat merken we bij elk project!

Common ground: wij geven co-creatie vorm en inhoud

Co-creatie is een mooie term voor een eenvoudig principe: samen bereik je nog altijd de beste resultaten. Bij EFY Group hebben we veel ervaring met open en transparante processen waarbij we de inbreng van alle partijen vertalen in het resultaat. Waarbij we luisteren naar alle visies, wensen en eisen die een rol spelen bij de realisatie. En ze ook daadwerkelijk meenemen in onze besluitvorming en de uitvoering. Onze kracht ligt dan ook vooral in sámenwerking.

Co-creatie: doelgroepgerichte projectontwikkeling

Co-creatie is geen tool die we zo nu en dan inzetten; het is een continu proces dat verankerd is in onze werkwijze. We baseren onze plannen en onze aanpak op de toegevoegde waarde van alle partijen die bij het project betrokken zijn. Onze transparante werkwijze en onze cultuur van overleg en respect voor elkaars inbreng staat altijd centraal. Tijdens het hele proces van planning tot realisatie.

Zorgen voor draagvlak

Een gebouw neerzetten is één. Een project ontwikkelen waarin de wensen van de koper tot in alle details vertaald zijn is twee. EFY Group ontwikkelt woningen en bedrijfshuisvesting vanuit het perspectief van de toekomstige gebruiker. Met heldere communicatie, in de vorm van bijvoorbeeld workshops, presentaties en inspraakmogelijkheden zorgen we voor draagvlak. Zo houden we een open blik naar de wensen en eisen van de uiteindelijke gebruikers van de locatie.

Gooikerspark

EFY Group B.V. heeft in samenwerking met Bouwbedrijf Van Laar en Buro Duck een uniek duurzaam en betaalbaar vrijstaand woningbouwplan ontwikkeld in het Gooikerspark.

Bekijk het hele project

Contact opnemen

Wil je weten hoe wij sámen van jouw project een succes maken? En wat wij inbrengen in het partnership? Neem contact met ons op!