Kantoor- en bedrijfshuisvesting

‘Teamwork makes the dream work’. En dat merken we bij elk project!

Inspirerende bedrijfshuisvesting

De specialisten van EFY Group ontwikkelen duurzame bedrijfshuisvesting die ondernemerschap de ruimte biedt. Die voldoet aan alle wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Een kwalitatief hoogstaande plek waar werken inspirerend wordt. In een omgeving waar je je thuis kunt voelen en die je alle kansen biedt om het beste uit jezelf te halen. Zéker als je leeft voor je werk.

Duurzaam, functioneel én esthetisch

De ontwikkeling van kantoor- en bedrijfspanden is uitdagend. Bedrijfshuisvesting moet niet alleen in functioneel opzicht van hoge kwaliteit zijn, maar ook nog eens duurzaam en esthetisch verantwoord. Zodat ondernemers optimaal gebruik kunnen maken van de kwaliteit en de inspiratie die de omgeving biedt. EFY Group maakt in overleg met bedrijfsmakelaars de juiste match tussen locatie, gebouw en doelgroep. Zo komen we tot resultaten die wérken.

De Hommel

Rondom het complex is, op eigen terrein, ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De parkeerplaatsen worden toegewezen aan de individuele bedrijfsunits. Alle units zijn verkocht en opgeleverd. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met EFY Group B.V.

Bekijk het hele project

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze opvallende bedrijfsprojecten? Neem contact met ons op!