Uitbreidingslocaties

Van planning en concept tot ontwikkeling en verkoop: wij gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen voor commercieel succes!

Uitbreidingslocaties

Waar ruimte om te bouwen is, zorgen wij voor kwalitatief hoogstaande ruimte om te léven. Ook op uitbreidingslocaties zorgen wij voor spraakmakende nieuwbouw. We verrijken het landschap met projecten die een aanwinst zijn in esthetisch en maatschappelijk opzicht. Verrassend, vernieuwend én bereikbaar voor de doelgroep. Wat EFY Group daarbij bijzonder maakt? Onze unieke aanpak, onze snelheid en onze durf.

Ontwikkeling met lef

Waar kavels of gebouwen vrijkomen denken wij graag mee over een nieuwe bestemming. Als ontwikkelaars hebben we altijd ideeën voor oplossingen die de optimale combinatie zijn van betaalbaarheid, kwaliteit en leefbaarheid. We leveren onze bijdrage met duurzame oplossingen die voor zowel grondeigenaren, ons als projectontwikkelaar én uiteraard de toekomstige kopers aantrekkelijk zijn. Daar nemen we ook graag het ontwikkelrisico voor.

Een nieuwe dimensie

Als ontwikkelaars zien we esthetische, functionele en commerciële mogelijkheden om grond toegevoegde waarde te geven. Met verfrissende concepten die nét even anders zijn dan anderen. Die passen in het geografische en sociale landschap van nu en aansluiten bij de lifestyle en wensen van de toekomstige bewoners. En die de locatie een nieuwe dimensie in toekomstbestendigheid bieden.

Belle Fleur

In de wijk Wijtenhorst, een wijk in Schalkhaar die grenst aan Hanzestad Deventer, realiseert EFY Group B.V. in samenwerking met Janssen de Jong Projectontwikkeling 12 karakteristieke woningen.

Bekijk het hele project

Gooiland

De 14 woningen zijn allemaal in mei 2015 opgeleverd. Inmiddels is het project Gooiland 2 ook volledig uitverkocht en opgeleverd.

Genieten en lekker leven. Wonen in Blaricum is wonen zoals u altijd al wilde. Tussen groen en water, tussen oude brinkdorpen en sfeervolle hedendaagse wijken. Heerlijk buiten en toch dichtbij het leven van de grote stad. Met Haar centrale ligging in het prachtige Gooi vervult de Gooiland Blaricum de mooiste woonwens.

Bekijk het hele project

Onze projecten

EFY Group BV heeft als hoofdmissie ontwikkelaar te zijn en is gespecialiseerd in de realisatie van projecten in de woningbouw, zorg en bedrijfshuisvesting. Dit door het ontwikkelen en gebruik maken van concepten en anderzijds door durf te tonen in een markt die vraagt om partijen die waarmaken wat ze beloven.

Meer weten over de projecten die wij esthetisch, functioneel én commercieel op de kaart hebben gezet?

ONZE PROJECTEN

Meer weten over de projecten die wij esthetisch, functioneel én commercieel op de kaart hebben gezet?