Woningprojecten

WIJ GEVEN ONZE PROJECTEN GRAAG MEERWAARDE

Opvallende woonconcepten

Wij geven onze projecten graag méérwaarde. Niet alleen in kwaliteit van materialen en bouwmethoden, maar ook in commercieel opzicht. We bestuderen de bestaande omgeving en creëren verrassende woonconcepten die tot in alle details aansluiten bij de vraag. Met een open blik naar de wensen en eisen van de uiteindelijke bewoners. Want dát zijn de mensen die er lief en leed delen. Kinderen krijgen. Vriendschappen opbouwen. Genieten. Kortom: léven.

Gebouwd voor het leven

De belangrijkste waarde bij onze projecten? Beleving. Wij bouwen niet alleen aantrekkelijke woningen; wij ontwikkelen en ontwerpen lifestyle. Met verrassende thema’s en concepten die helemaal passen bij het straatbeeld van nu én de nieuwe bewoners. Stijlvol en eigentijds. Een duurzame plek waar de mensen die er komen wonen zich happy voelen en een vertrouwde thuisbasis hebben. In een fijne omgeving. EFY Group brengt woningbouwprojecten tot léven.

ZUIDKADE Blaricum

ZUIDKADE Blaricum; Het zusje van Hartjeskade en Gooiland heet Zuidkade. 28 woningen van 3-onder-1kap, 2-onder-1kap tot vrijstaand voor starter en doorstromer.

Bekijk het project Zuidkade Blaricum

Contact opnemen

Meer weten over onze ideeën voor woonconcepten? Neem contact met ons op!