Zuidkade

De eerste contracten worden inmiddels ondertekend! We hebben nog enkele woningen vrij! Binnenkort meer nieuws!

Begin dit jaar heeft EFY Group B.V. uit Deventer in zeer korte tijd het project  “Gooiland 2“ en “Hartjeskade” verkocht. Vanwege dit grote succes gaat op 31 oktober aanstaande het vervolg hierop in verkoop; ‘ het project Zuidkade’. EFY Group B.V. heeft op hiervoor 1 oktober 2015 j.l. samen met de wethoudster A.M. Kennis en projectdirecteur van de Blaricummermeent Rob Hoksbergen het contract ondertekend. Het betreft een ontwikkeling en realisatie van 28 woningen, bestaande uit zes 3-onder-1 kap woningen, zes robuuste 2-onder-1kapwoningen in jaren 30 stijl, vier rietgedekte 2-onder-1 kap woningen, twee rietgedekte vrijstaande woningen en tien 2-onder-1kapwoningen met keramische dakpannen. De woningen zijn wederom ontworpen en getekend door de architect Serge Moesdijk van het Architectenlab. Nijhuis Bouw uit Apeldoorn zorgt voor de realisatie van deze achtentwintig woningen.

“Wij luisteren naar de wensen van onze klanten” geeft directeur Maikel Spelt van EFY Group als reden van dit succes. Tijdens de verkoop van Gooiland 2 en Hartjeskade merkten wij dat er een overweldigende belangstelling is voor ruime, betaalbare 2-onder-1 kapwoningen met een luxe Gooische uitstraling. Deze uitdaging zijn wij aangegaan en dat heeft geresulteerd in “Zuidkade”.  Zuidkade is een uniek project waarbij aan zowel de starter als de doorstromer is gedacht. Daarnaast liggen alle woningen aan of nabij het water en in een rustige laan. De woningen en de kavels zijn ruim. Uiteraard hebben ze weer de kenmerkende Gooische stijl en zijn voorzien van een rieten kap of leisteenuitstraling. Daarnaast zijn de woningen zeer compleet, want de 2-onder-1 kap woningen bieden wij standaard al aan met een garage. Dit samen met de veelal zuidgeoriënteerde tuinen maakt dat wij trots zijn op onze woningen in “Zuidkade”.

Mery van Leeuwen en Caroliene Joosse van Voorma en Walch makelaars in het Gooi: “Wij zijn ontzettend blij met deze  woningen. Begin dit jaar zijn de woningen heel snel verkocht en hebben we behoorlijk wat mensen teleur moeten stellen. Nu krijgen zij opnieuw een kans om één van deze gewilde woningen te kopen!”.